طی ۱۰ روز ابتدایی سال ۱۴۰۰

دارندگان خودرو تعیین كننده قیمت های بازار شده اند

دارندگان خودرو تعیین كننده قیمت های بازار شده اند

به گزارش گل چرم در حالیکه شنیده می شود طی ۱۰ روز نخست سال جدید، قیمت خوروهای داخلی روند افزایشی قابل توجهی داشته است، اما رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودروی تهران بر تعطیلی همچنان بازار باوجود شروع به کار اکثریت مشاغل از آغاز هفته جاری، بالا و پایین شدن قیمت را از طرف صاحبان خودرو دانسته که در سایت های فروش تعیین می شود.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، شنیده می شود که با وجود تعطیلات نوروزی و عدم انجام معاملات رسمی در بازار خودرو، قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا نسبت به قبل از سال جدید از رکود و نوسانات محدود کاهشی خارج شده و روندی افزایشی به خود گرفته است؛ بگونه ای که برخی منابع اعلام می کنند از آغاز سال ۱۴۰۰ نسبت به آخرین روز بازار خودرو در سال ۱۳۹۹، قیمت محصولات ایران خودرو بین پنج تا ۲۲ میلیون تومان و قیمت محصولات سایپا پنج تا ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
در ارتباط با صحت این مورد سعید موتمنی- رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو تهران- در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: باوجود اینکه از آغاز هفته جاری اکثریت مشاغل شروع به کار کرده اند، اما بیشتر از ۰.۵ درصد مغازه ها فعالیت ندارند و معامله ای رسمی صورت نمی گیرد. طی ۱۰ روز اخیر هر قیمتی که برای هر خودرویی اعلام شده است، سلیقه ای بوده و از جانب صاحبان خودرو در سایت های فروش اعلام شده است؛ بنابراین تحلیل درستی از بازار نمی توان داشت.
وی ادامه داد: مراکز شماه گذاری هم که طی شش روز اول تعطیل بوده و از روز شنبه بازگشایی شده اند اما معامله ای صورت نگرفته است. روند و تغییرات بازار خودرو از هفته آینده که بازار به صورت رسمی شروع به کار کند، مشخص خواهد شد و میتوان در ارتباط با روند آن اظهار نظر کرد؛ اما هم اکنون تحلیل درستی از بازار وجود ندارد. طی چند روز اخیر امکان دارد که دارنده خودرو به هر قیمت دلخواه، خودرو خویش را آگهی کرده باشد؛ این اعمال سلیقه را نمی توان مبنای واقعی بازار قرار دارد.
موتمنی در ارتباط با معاملات از راه سایت ها خاطرنشان کرد: فروشنده قیمتی سلیقه ای بر روی کالای خود قرار می دهد بگونه ای که جای چانه زنی هم باشد و قیمت را تعیین می شود و الباقی بستگی به خریدار و توافق آنها با یکدیگر باشد اما قیمت رسمی بازار نیست. از طرفی هم این قیمت های بالا در آگهی ها درج می شود اما خریدار که ندارد و می تواند با قیمت پایین تر که به حقیقت نزدیک تر باشد.
طبق بررسی سایت ها و آگهی های مختلف مشخص شد که به طور میانگین سمند LX در محدوده ۱۸۰ تا ۱۹۵ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ GLX دوگانه سوز از ۱۸۰ تا ۱۸۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ درخلال ۱۸۴ تا ۲۰۳ میلیون تومان، تیپ ۵ آن در محدوده ۲۵۰ میلیون تومان، رانا ۲۰۰ تا ۲۰۵ میلیون تومان، راناپلاس ۲۲۸ تا ۲۳۱ میلیون تومان و دنا ۲۵۳ تا ۲۶۵ میلیون تومان قیمت گذارش شده اند.
در محصولات گروه سایپا هم به طور مثال سایپا ۱۱۱ بین ۱۲۳ تا ۱۲۷ میلیون تومان، سایپا ۱۳۱ بین ۱۰۶ تا ۱۱۱ میلیون تومان، ساینا ۱۳۰ تا ۱۴۱ میلیون تومان، تیبا بین ۱۱۴ تا ۱۲۴ میلیون تومان، تیبا ۲ از ۱۲۶ تا ۱۳۴ میلیون تومان و کوییک دنده ای ۱۳۸ تا ۱۴۵ میلیون تومان تعیین قیمت شده اند.
لازم به تاکید مجدد است که این قیمت ها، قیمت رسمی این محصولات در بازار خودرو نیست و به طور میانگین از بین آگهی های فروش اعلام شده است؛ که در این رابطه اظهارات رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو بازار هم تایید بر این ادعاست.
البته که کوییک R هم بیشترین افزایش قیمت را طی روزهای اخیر نسبت به سال قبل و به میزان پنج میلیون تومان تجربه کرده و از حدود ۱۴۰ میلیون تومان به ۱۴۵ میلیون تومان رسیده است.



1400/01/11
10:45:12
5.0 / 5
1683
تگهای خبر: اتحادیه , بازار , تجربه , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
گل چرم