یك مقام مسئول عنوان كرد:

پیش بینی مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱ میلیون هكتار

پیش بینی مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱ میلیون هكتار

یک مقام مسئول در سازمان حفظ نباتات کشور، سطح مبارزه با ملخ صحرایی را در سال زراعی جاری، یک میلیون هکتار پیش بینی نمود.


به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات اظهار داشت: از آبان ماه امسال تا کنون با ورود اولین دستجات ملخ صحرایی به کشور در سطح ۲۲۹ هکتار با این آفت مبارزه شده است.
سعید معین اضافه کرد: ۴۴ هکتار از سطح مبارزه در استان هرمزگان با ورود ملخ صحرایی از سمت پاکستان در آبان ماه و ۱۸۵ هکتار مبارزه در استان بوشهر در آذر ماه انجام شد.
وی با اعلان اینکه هم اکنون از هجوم ملخ ها خبری نیست، گفت: انتظار داریم هجوم اصلی ملخ های صحرایی از شبه جزیره عربستان از بهمن ماه شروع شود.
معین افزود: در پاییز امسال باتوجه به شرایط آب و هوایی در شبه جزیره عربستان خصوصاً در عربستان که در ۳۰ تا ۴۰ ساله گذشته که بی سابقه بوده است، بستر برای تغذیه و تخم ریزی این آفت فراهم شده و بنابراین، بر خلاف دو سال قبل که ملخ صحرایی از سمت شرق شبه جزیره عربستان، بین سومالی و یمن و قسمت های داخلی اش به سمت ایران می آمد، امسال در کل این شبه جزیره پر از ملخ خواهد شد.
وی پیش بینی کرد: مبارزه با این آفت در ایران از نیمه یا اواخر بهمن شروع و تا آخر تیرماه به طول انجامد و این مبارزه در استان های بوشهر، خوزستان، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد صورت گیرد.
مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد: امکانات این سازمان همچون سم در حدی است که مبارزه با این آفات را تنها در ماه های بهمن و اسفند پوشش دهد.
وی اظهار داشت: تا کنون برای مبارزه با ملخ صحرایی امسال ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته در صورتیکه برای مبارزه کامل با این آفت ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
معین در پاسخ به پرسشی در زمینه استفاده از پهپاد برای مبارزه با ملخ صحرایی اذعان داشت: در دو سال اخیر برای سمپاشی از پهپاد استفاده کردیم، اما نتیجه آن قابل قبول نبود و از ین جهت، برای سمپاشی هوایی روی هواپیما حساب می نماییم.
وی اظهار داشت: در سال زراعی جاری برای عملیات سمپاشی هوایی مقابل ملخ صحرایی، یک میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
معین با اشاره به گران بودن هزینه پرواز هواپیما، گفت: برای هر هکتار سمپاشی با هواپیما ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان اعتبار نیاز داریم و این مقدار، فقط هزینه ساعتی پرواز است.

1399/10/29
17:44:53
0.0 / 5
2126
تگهای خبر: جهاد كشاورزی , كشاورزی , وزارت جهاد كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
گل چرم