آزادسازی محدوده معادن از چه زمان شروع می شود
به گزارش گل چرم هرمزگان معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تعیین تکلیف محدوده های معدنی در کشور آگاهی داد و اظهار داشت: این آزاد سازی در کمال شفافیت و اطلاع رسانی گسترده در کشور صورت خواهد گرفت.
داریوش اسماعیلی ظهر امروز(۱۹ آذرماه) در نشست با فعالان اقتصادی هرمزگان، اظهار داشت: ابلاغ بخشنامه ای تحت عنوان وحدت رویه در فعال سازی معادن غیرفعال کشور تهیه شده است.
وی بیان کرد: این بخشنامه که تحت عنوان وحدت رویه در فعال سازی معادن غیرفعال صادر گردیده است، می تواند به بخشنامه رفع حبس از معادن نیز اشاره داشته باشد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت بابیان اینکه نیاز به تغییر رویه در وضعیت فعلی و فعال سازی معادن غیرفعال است، اظهار داشت: تعیین و تکلیف واحدهای راکد به مفهوم نان بری نیست و برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی لازم است اما تعدیل نیرو را بد می دانم و تا جایی که ممکنست باید از آن جلوگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال بررسی زمان برگزاری آنلاین آزادسازی معادن هستیم، اظهار نمود: به احتمال زیاد در تاریخ دوم دی ماه آزادسازی محدوده معادن شروع می شود که پیش از آنرا ابلاغ و اطلاع رسانی گسترده ای خواهیم داشت تا در یک محدوده زمانی مشخص آزادسازی انجام گیرد.
اسماعیلی با اشاره به نیاز بازبینی برخی قوانین معدنی اظهار داشت: قبول داریم که بعضی از قوانین در حوزه معدن نیازمند بازبینی است تا بتوان باری از دوش فعالین این حوزه برداشت، رایزنی در این خصوص در حال انجام می باشد.
همچنین معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت یکی از افتخارات جمهوری اسلامی را وجود زنجیره فولادی در کشور دانست و اضافه کرد: ما در گذشته وارد کننده فولاد به کشور و در مقابل صادر کننده سنگ آهن خام بودیم بطوریکه در سال ۹۲ صادرات سنگ آهن خام ۲۶ میلیون تن بوده و امروزه به کمتر از یک میلیون تن کاهش رسیده ایم و با همت و تلاش کارشناسان داخلی تکنولوزی فرآوری و تبدیل به کنسانتره در کشور امکان پذیر است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با توجه به این که در وضعیت تحریم های ظالمانه دشمنان و همین طور شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور هستیم زنجیره تولید فولاد کشور متوقف نشده و امسال شاهد تولید ۳۰ میلیون تن فولاد در کشور و رشد ۱۰ درصدی تولید فولاد نسبت به سال قبل هستیم.
وی در ادامه اظهار نمود: کشور ایران و چین دو کشوری هستند که تولید فولاد آنها در جهان با وضعیت کنونی رشد داشته است هرچند کشور ایران علاوه بر شیوع ویروس کرونا تحریم های ظالمانه را هم داشته است و این کار بزرگی است که در چنین شرایطی زنجیره فولاد کشور برمبنای داده ها رشد ۱۰ درصدی شاهد می باشیم.
اسماعیلی عنوان کرد: سیاست دولت و وزارت صمت اساسا درصدد حمایت و تقویت از زنجیره فولاد کشور است که در این راستا مهمترین و محوری ترین بخش در این زنجیره موضوع صادرات است. که امیدواریم با بالا بردن توان ظرفیتی و همین طور صادراتی کشور خام فروشی را به صفر برسانیم.
رضا مدرس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به نیاز بازبینی قوانین معدن اظهار داشت: بمنظور تقویت فعالیت این عرصه باید بعضی از بندها و تبصره ای قانون معدن بازبینی شود.
خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این جلسه، با اشاره به رشد ۱۵ درصدی فعال سازی معادن در استان، اظهار داشت: در سال قبل ۲۰ معدن و امسال ۲۳ معدن راکد در استان فعال سازی شده است.
وی افزود: سرمایه گذاری در حوزه فعال سازی معادن نیز ۳۰۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته که این امر توانسته سبب رشد ۳۷ درصدی اشتغال در این عرصه طی سال جاری شود.
منبع: گل چرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب