یك مقام مسئول:
صادرات زودهنگام كیوی برای پیشگیری از تخریب بازارهای هدف ممنوع گردید
به گزارش گل چرم یك مقام مسئول از ممنوعیت صادرات كیوی فاقد كیفیت اطلاع داد و اظهار داشت: میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلماً با تاثیر منفی روی مصرف كنندگان، تمایل به مصرف آن هم كم می شود.
به گزارش گل چرم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر میوه ای گرمسیری و نیمه گرمسیری درباره ممنوعیت صادرات کیوی از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه، اظهار داشت: بعد از بررسی های چندساله و با دریافت معیارهای کیفی و استانداردهای کشورهای مهم تولید و صادرکننده کیوی و مطرح شدن این مورد با ذینفعان، کارشناسان، محققین، تجار و تولید کنندگان پیشرو، از تاریخ ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه صادرات این محصول با بریکس زیر ۶.۲ ممنوع اعلام گردید. وی افزود: البته سلایق و خواست بازارهای هدف با عنایت به فیزیولوژی میوه و تاریخ مناسب برداشت کیوی هم مورد مطالعه قرار گرفته و تعیین زمان برای صادرات، سبب پیشگیری از صادرات میوه نارس و کال شده تا به نام و برند میوه ایرانی خدشه ای وارد نشود. به قول جلیلی مقدم، میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلماً با تاثیر منفی روی مصرف کنندگان، تمایل به مصرف آن هم کم می شود. وی با اشاره به اثرات ممنوعیت صادرات کیوی در برهه زمانی خاص، خاطرنشان کرد: «خوشبختانه در چند سال گذشته این مورد مدیریت شده و صادرات کیوی از متوسط ۷۵ تا ۹۰ هزار تن در سنوات پیشین، به ۱۶۰ هزار تن در سال رسیده است». مدیرکل دفتر میوه ای گرمسیری و نیمه گرمسیری در انتها اظهار داشت: اولویت ما حفظ بازارهای بلندمدت، ارجحیت منافع ملی و اکثریت تولیدکنندگان و افراد فعال در صنعت کیوی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب