اعلام برنامه هوندا برای فرار از تعرفه ها

اعلام برنامه هوندا برای فرار از تعرفه ها

به گزارش گل چرم، خودروساز ژاپنی هوندا موتور، در کوشش برای کاهش خطرات تعرفه های دونالد ترامپ، باتری خودرو های هیبریدی خویش را از کارخانه تویوتا موتور در آمریکا تهیه خواهد نمود.



به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، روزنامه نیکی ژاپن، روز دوشنبه گزارش داد، هوندا موتور (Honda Motor) که دومین خودروساز بزرگ ژاپن است، از سال مالی ۲۰۲۵، باتری های ساخت آمریکای تویوتا را برای حدود ۴۰۰ هزار خودرو خریداری خواهد نمود که برای تمام خودرو های هیبریدی که در این کشور به فروش می رساند، کافی خواهد بود.

نیکی اضافه کرد: هوندا هم اکنون، باتری خودرو های مونتاژ شده در آمریکا را از ژاپن و چین تأمین می کند، اما برای تعرفه های احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده می شود. جدید ترین گام هوندا برای حفاظت از خود در مقابل جنگ تعرفه ای احتمالی، تأمین باتری در آمریکا است.

طبق گزارش رویترز، افراد آگاه از برنامه های هوندا در اوایل ماه جاری گفتند هوندا تصمیم گرفت نسل بعدی «سیویک» هیبریدی خویش را به جای مکزیک، در ایالت ایندیانای آمریکا تولید نماید تا از تعرفه های احتمالی بر یکی از مدلهای پرفروش خود جلوگیری نماید.





منبع:

1403/12/28
12:54:28
5.0 / 5
74
تگهای خبر: تولید , خرید , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
گل چرم