فراخوان توسعه سیستم تشخیص هوشمند محیط کاربردی سمعک

فراخوان توسعه سیستم تشخیص هوشمند محیط کاربردی سمعک

گل چرم: دویست ودهمین فراخوان پژوهشی طرحی با عنوان «توسعه سیستم تشخیص هوشمند محیط کاربردی سمعک با کاهش نویز تطبیقی مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشن» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر گردید.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، سمعک های هوشمند به عنوان راهکاری نوین برای ارتقاء کیفیت زندگی افراد کم شنوا، نقشی حیاتی ایفا می کنند. باتوجه به هزینه بالای واردات این سمعک ها و نیاز به ارتقای عملکرد آنها، ارائه چاره ای بومی و کارآمد دراین خصوص ضرورتی انکارناپذیر است.
در این طرح پژوهشی، از مجری انتطار می رود بر توسعه سیستمی هوشمند مبتنی بر شبکه های عصبی کانولوشنی (CNN) برای تشخیص دقیق محیط کاربری و کاهش نویز در سمعک ها تمرکز داشته باشد. این سیستم با تحلیل دقیق سیگنال های صوتی محیط، امکان طبقه بندی صداها با قدرت ۹۰ درصد، کاهش نویز تطبیقی تا ۸۵ درصد و تنظیم خودکار سمعک برای هر محیط را فراهم می آورد.
الگوریتم های پیشرفته ای نظیر نرخ عبور از صفر (ZCR) و ضرایب کپسترال فرکانس مل (MFCC) با دقت ۹۹ درصد دراین سیستم پیشنهاد می شوند. قابلیت پردازش سریع سیگنال ها، این سیستم را به ابزاری ایده آل برای تشخیص لحظه ای محیط و ارتقای تجربه کاربری سمعک ها تبدیل می کند.
شرکت در این فراخوان تحقیقاتی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد، انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش بنیان معرفی خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، گروههای پژوهشی و فناور توانمند تا روز یکشنبه، ۲۰ آبان ۱۴۰۳ فرصت دارند پروپوزال و پیشنهادهای خودرا در قالب Word بوسیله سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس ghazal.inif.ir ارسال نمایند.




منبع:

1403/08/14
09:36:57
5.0 / 5
95
تگهای خبر: تجربه , كیفیت , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
گل چرم