جدال بر سر تولید نوکیا در ایران

جدال بر سر تولید نوکیا در ایران

گل چرم: در صورتیکه ماه گذشته سازمان توسعه تجارت خواهان ابطال مجوز شرکت تولیدکننده نوکیای ایرانی شده بود، حالا ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در نامه ای تهدیدآمیز به وزارت صمت خواسته که برای تولید نوکیا در ایران مانع تراشی نکند، چونکه این کار عواقب خواهد داشت.


به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، محمدباقر آقاعلیخانی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، در نامه ای به مرکز فناوری داده و اطلاعات و امنیت فضای مجازی، تولید موبایل با برند نوکیا توسط شرکت «آتیلا همراه آیهان» را قانونی دانسته است.
او همین طور تاکید کرده هرگونه اقدام در راستای محدودسازی و ایجاد مانع در راه تولید این شرکت، غیر قانونی بوده و برای وزارت صمت «دارای عواقب بعدی» است.
آقاعلیخانی در این نامه به حکم دادگاه استناد کرده که برمبنای آن، اعتراض نوکیا درباب نقض حقوق علامت تجاری NOKIA رد شده و برای «آتیلا همراه آیهان» قرار منع تعقیب صادر گردیده است.
او همین طور در این نامه درخواست کرده در امتداد پشتیبانی از تولید و اجرای قانون از هرگونه اقدام مغایر با دادنامه های صادره و اقدامات محدودساز یا سلبی درباب فعالیت واحد تولیدی آتیلا همراه آیهان جلوگیری شود.




این در حالیست که اواخر مرداد ماه، مهدی ضیغمی رییس سازمان توسعه تجارت، در نامه ای به مرکز فناوری داده و اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت صمت، با استناد به اسناد و مدارک موجود و قانون ثبت علایم تجاری سال ۱۳۸۶، خواهان ابطال مجوز شرکت تولیدکننده نوکیای ایرانی شده بود.
شایان ذکر است اواخر سال گذشته، در پی انتشار نامه ای از سفیر فنلاند در ایران به وزیر صمت برای پیگیری موضوع تولید نوکیا در ایران، گزارش هایی مربوط به تقلبی بودن تولید موبایل دکمه ای برند نوکیا در کشور، عنوان شد و برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در این رابطه گفته بود که بررسی موضوع تولید موبایل تقلبی در کشور به سازمان حمایت و وزارت ارتباطات ارجاع داده شده است. هر چند بگفته این مقام مسئول باتوجه به شرایط تحریم واحدها ملزم به داشتن نمایندگی رسمی نیستند.
ابتدای سال جاری هم گزارش هایی از ممنوعیت واردات موبایل های دکمه ای به کشور انتشار یافت، اما این مساله بعدا از طرف رییس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران تکذیب شد.




منبع:

1403/06/08
13:38:46
5.0 / 5
613
تگهای خبر: اتاق اصناف , تولید , فناوری , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
گل چرم