در زمستان ۹۷؛
تولید گوشت قرمز با ۲۳ درصد كاهش به ۸۱ هزارتن رسید
گل چرم: تولید گوشت قرمز در كشتارگاه ها در اسفند ماه سال قبل در كشتارگاه های رسمی كشور به ۸۱.۵ هزارتن رسید كه نسبت به فصل مشابه سال ۹۶، ۲۳ درصد كاهش را نشان داده است.
به گزارش گل چرم به نقل از مهر، گزیده نتایج فصل زمستان آمارگیری كشتار دام كشتارگاه های كشور از جانب مركز آمار ایران منتشر گردید. بر مبنای نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در كشتارگاه های كشور در فصل زمستان ۱۳۹۷ در مجموع ۸۱.۵ هزار تن گزارش شده، كه سهم گوشت گاو و گوساله بیشتر از سایر انواع دام بوده است. بر مبنای نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۷.۱ هزار تن، ۵۷.۹ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود مختص كرده است. گوسفند و بره با ۲۶.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۵.۸ هزار تن و سایر انواع دام ها با ۲.۱ هزار تن، به ترتیب ۳۲.۴ درصد، ۷.۲ درصد و ۲.۶ درصد از كل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند. مقایسه عملكرد كشتارگاه های كشور در زمستان سال ۱۳۹۷ با عملكرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان دهنده كاهش ۲۳ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در كشتارگاه های رسمی كشور است. كاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۳۴ درصد، برای بز و بزغاله ۱۶ درصد، برای گاو و گوساله ۱۵ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۱۴ درصد، و برای شتر و بچه شتر ۴۹ درصد بوده است. نتایج حاصل از این طرح نشان داده است كه تولید گوشت قرمز در كشتارگاه ها در اسفند ماه نسبت به بهمن همین سال بیشتر از ۱۸ درصد افزایش داشته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب