کیفیت گندم، آرد و نان کشور بطور دائم کنترل و رصد می شود

کیفیت گندم، آرد و نان کشور بطور دائم کنترل و رصد می شود

گل چرم: شرکت تجاری دولتی ایران در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز بصورت تخصصی و بطور دایم رصد می کند.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، محمد ایزدی، رییس مرکز پژوهش های غلات شرکت تجاری دولتی ایران در همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، با بیان اینکه شرکت تجاری دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، اظهار داشت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخش های خرید، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می رسد.
وی با ارائه گزارشی از کارهای شرکت تجاری دولتی ایران در تامین امنیت پایدار غذایی کشور اضافه کرد: این شرکت در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، نقش بی بدیلی را در کشور ایفا می کند و علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز بصورت تخصصی و بطور دائم کنترل و رصد می کند.
ایزدی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش های غلات با بهره بردن از ادوات و تجهیزات به روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می کند، اظهار داشت: تامین و اختصاص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه ها و انجمن های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان همچون کارهای این مجموعه است.
رئیس مرکز پژوهش های غلات با تکیه بر اینکه آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، اشاره کرد: با برنامه ریزی و پیگیری برای اجرای طرح های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش های لازم در این زنجیره، برنامه ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده های غذایی مؤثر بوده است.

1402/12/24
11:45:39
5.0 / 5
372
تگهای خبر: آموزش , اتحادیه , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
گل چرم