در گفت وگو با گل چرم مطرح شد؛
کاهش تولید یکی از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در استان سمنان است
به گزارش گل چرم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه کاهش تولید یکی از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در استان است، اظهار داشت: سیاست های حمایتی از دامداران در دستور کار قرار دارد.
محمد رضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این که استان سمنان با عنایت به شرایطی که دارد در زمینه تولید گوشت بسیار وابسته به مراتع و کیفیت عرضه هایی است که در تعلیف دام ها از آنها بهره گیری می شود، ابراز کرد: با خشکسالی های سالهای اخیر و فقر شدید مراتع تعلیف در مراتع به شکل مناسبی صورت نمی گیرد.
وی با اشاره به اینکه این مورد روی تولید گوشت می تواند تاثیر منفی گذاشته باشد، اضافه کرد: سیاست های حمایتی در این حوزه جهاد کشاورزی از دامداران داشته است که همچون آنها میتوان به تأمین نهاده های مدت دار دامی اشاره نمود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه نهاده ای مانند جو که مورد نیاز خیلی از دامداران است، با بازپرداخت شش ماهه در اختیار دامداران روستایی و عشایری قرار می گیرد تا بتوانند فعالیت تولیدی شأن را استمرار ببخشند، اظهار داشت: با افزایش عرضه می توانیم متعادل شدن بازار گوشت را هم شاهد باشیم.
قاسمی با اشاره به اینکه تأمین بخشی از نیاز بازار از راه گوشت قرمز وارداتی هم در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: گوشت قرمز منجمد در شرایط فعلی برای مراکز عمده مصرف مثلا دانشگاه ها، پادگان ها و … تدارک دیده ایم که بخشی از تقاضای بازار را به این صورت جواب داده باشیم و بتوانیم شرایط بهتری را برای تقاضای شهروندان مهیا سازیم.
وی در رابطه با شرایط و روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در بازارهای استان سمنان اضافه کرد: کاهش تولید یکی از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در سمنان است
به گزارش گل چرم به نقل از مهر، طبق اعلام واحد بازرسی و نظارت استان سمنان گوشت گوسفندی- شقه کیلو گرم ۵۲۰ هزار تومان، گوشت گوسفندی ران گرم داخلی کیلو گرم ۵۲۰ هزار تومان گوشت گوساله (مخلوط) کیلو گرم ۵۰۰ و گوشت گوساله ران گرم داخلی کیلو گرم ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد اما در مغازه های استان هیچ گوشتی کمتر از ۵۳۰ و ۵۴۰ هزار تومان فروخته نمی گردد.
منبع: golcharm.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب