رییس سازمان جهاد كشاورزی آذربایجان شرقی خبر داد؛

پخت آزمایشی نان با سبوس بالا در بعضی نانوایی های آذربایجان شرقی

پخت آزمایشی نان با سبوس بالا در بعضی نانوایی های آذربایجان شرقی

به گزارش گل چرم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: پخت نان با سبوس بالا در بعضی از نانوایی های استان بصورت آزمایشی به انجام می رسد و درباب قیمت آن نیزکارگروه آرد و نان استان تصمیم می گیرد.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، اکبر فتحی در جلسه سبوس دار کردن نان اظهار داشت: این که نان با آرد سبوس بالا دارای فواید بیشتری برای سلامتی انسان است شکی در آن نیست اما نانی که هم اکنون بصورت معمول پخت می شود نیز نان مناسبی است که فواید خودرا دارد.
وی اضافه کرد: در دیگر کشورهای دنیا نیز سبوس گیری از آرد وجود دارد و مصرف کننده می تواند باتوجه به سلیقه خود نان با درجه سبوس مختلف را خریداری کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: دریافت آرد با سبوس بالا از یک سو هزینه بیشتری برای نانوایان خواهد داشت و از طرف دیگر زمان پخت نان را افزایش می دهد؛ بدین سبب برای تشویق نانوایان به استفاده از آرد با سبوس بالا باید مشوق ها در نظر گرفته شود که این مشوق ها باید در کارگروه آرد و نان استان مورد بررسی و تصویب قرار گیرند و قیمت گذاری نان نیز در عرصه اختیارات این کارگروه است، اما درباب تحویل آرد با سبوس حداکثر به نانوایان هیچ مشکلی وجود ندارد.
فتحی از اجرای آزمایشی پخت نان با آرد سبوس بالا در بعضی از نانوایی های استان آگاهی داد و اظهار داشت: البته اجرای این طرح نیازمند افزایش قیمت کارشناسی شده نان با سبوس حداکثری نسبت به نان فعلی است که باید در کارگروه آرد و نان استان بررسی شود. کارخانجات آرد مشکلی برای تحویل آرد با سبوس بالا ندارند و فقط مسائل اقتصادی در این خصوص وجود دارد که با تغییر قیمت این نوع آرد برطرف خواهد شد.

1402/08/30
08:11:14
5.0 / 5
265
تگهای خبر: جهاد كشاورزی , خرید , قیمت گذاری , كشاورزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
گل چرم