یك فعال بخش خصوصی:
سرانه مصرف قارچ در کشور نصف اروپاست
گل چرم: یک فعال بخش خصوصی با اشاره به این که سرانه مصرف قارچ در اروپا بیش از 4 کیلوگرم و در ایران بین 1.5 تا 2 کیلوگرم است، بر لزوم کاهش هزینه های تولید تاکید نمود.
به گزارش گل چرم به نقل از مهر، مجید نادری در نشستی خبری با اشاره به این که سرانه مصرف قارچ در اروپا بیش از ۴ کیلوگرم و در ایران بین ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است، اظهار داشت: به سبب افزایش قیمت قارچ، متأسفانه حجم این محصول در سبد مصرفی خانوار به شدت کم شده و درحال حذف از سبد خانوار است. وی اشاره کرد: برای جلوگیری از این اتفاق، کاهش قیمت نهاده های تولید و در نتیجه کاهش هزینه های تولید و قیمت تمام شده ضرورت دارد. نادری قیمت هر کیلوگرم قارچ بصورت عمده را ۴۰ هزار تومان اعلام و افزود: هم اکنون عمده قارچ تولیدی به سمت صنایع تبدیلی همچون ترشی و قارچ بلانچ می رود و مصرف تازه خوری آن به شدت کم شده است. وی با اعلان اینکه سال قبل میزان تولید قارچ در کشور ۱۸۶ هزار تن بوده است، اظهار داشت: آمارهای متفاوتی درباره میزان صادرات وجود دارد اما به زعم بنده کمتر از ۵ درصد این محصول صادر می شود. نادری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم فرهنگ سازی برای افزایش مصرف قارچ در کشور، از رونمایی سامانه هوشمند قارچ کشور در روز جمعه ۳۱ تیرماه جاری آگاهی داد و اضافه کرد: فاز یک این سامانه شامل دانش نامه صنعت قارچ است که جامع ترین و کامل ترین سامانه در این حوزه می باشد و تاریخ قارچ کشور از سال ۱۳۲۵ تا حالا در آن عنوان شده ضمن این که فاز دو این سامانه شامل فروش آنلاین عمده خواهد بود. وی با اشاره به هدف تسهیل در فروش و امنیت بازار در فاز دو این سامانه اظهار داشت: خریداران عمده قارچ می توانند از این طریق در کمترین زمان ممکن، نزدیک ترین واحد پرورش را بیابند. نادری با اعلان اینکه تا آخر سالجاری فاز دو سامانه هوشمند قارچ کشور تکمیل می شود، افزود: در سال آینده نیز فاز سه این سامانه افتتاح می شود که تولیدکننده را یک زنجیره دیگر به مصرف کننده نهایی نزدیک تر می کند. وی ادامه داد که سامانه هوشمند قارچ کشور با حضور بیش از ۲۵۰ تولیدکننده و مسئولان فنی و سازمانی روز جمعه هفته جاری رونمایی می شود.
منبع: گل چرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب