وضعیت سمساران در هیاهوی تكنولوژی و كرونا
رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان با اشاره به اینکه به دنبال فعالیت شبکه ها و اپلیکشیشن های مجازی خرید و فروش کالای دست دوم حداقل ۱۰ درصد واحدها در رکود به سر می برند یا از شغل خود عقب نشینی کرده اند، اظهار داشت که شیوع کرونا هم بر کسب و کار این صنف تأثیر منفی داشته است.
داود عبدالهی فرد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه گسترش خرید و فروش کالاهای دست دوم در فضای مجازی به صنوف زیادی بخصوص سمساری ها صدمه زده، اظهار نمود: در صنف سمساران و امانت فروشان افراد زیادی تغییر شغل دادند، چونکه به قول آنها فضای مجازی اجازه فعالیت آنها را نمی دهد. اما معلوم نیست چگونه این فضای مجازی باید ساماندهی گردد تا جلوی صدمه به صنوف گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه صنوف دیگر مثل نمایشگاه های خودرو هم از این شرایط صدمه دیدند، خاطرنشان کرد: برای مثال افراد برای فروش خودرو دست دوم خود دیگر به نمایشگاه ها رجوع نمی کنند و حتی خودشان در شبکه ها و اپلیکیشن ها اقدام می کنند.
حداقل ۱۰ درصد صنوف تعطیل یا راکد شدند
رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان در پاسخ به سوالی درباره تعداد واحدهای تعطیل شده اظهار داشت: گسترش شبکه ها و اپلیکیشن های مجازی برای خرید و فروش کالاهای دست دوم تأثیر منفی زیادی بر ما داشته و سبب افت و ریزش تعداد واحدهای صنفی شده، اما آمار دقیق در دسترس نیست. البته میتوان اظهار داشت که حداقل ۱۰ درصد واحدها در رکود به سر می برند یا از شغل خود عقب نشینی کرده اند.
چرا سمساران از ظرفیت شبکه های اجتماعی استفاده نمی کنند؟
وی همینطور در پاسخ به این که آیا اعضای صنف از ظرفیت اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی استفاده می نمایند یا نه، خاطرنشان کرد: افرادی صنف سمساران عموماً سالخورده و میانسال هستند که استفاده از ظرفیت تکنولوژی، شبکه های مجازی و اپلیکیشن های جدید برای آنها دشوار است. اما افراد جوان تر صنف می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
تاثیر کرونا بر سمساری ها
عبدالله فرد همینطور درباره تأثیر شیوع کرونا بر این صنف اظهار نمود: کرونا حدودا بر همه صنوف تأثیر منفی داشته و حتی بعضی از آنها را به مرز ورشکستگی رسانده است. در مورد صنف سمساری هم شیوع کرونا سبب شده مردم رغبت کمتری به دعوت از سمساران برای فروش کالاهای خود داشته باشند یا برای خرید کالای دست دوم نگرانی داشته باشند که فرد قبلی امکان دارد گرفتار بیماری باشد.
برای اطمینان کارت شناسایی صنفی سمساران را ببینید
وی همینطور در پاسخ به سوالی درباره چگونگی شناسایی و اطمینان از ورود سمساران به منزل، اظهار نمود: هم اکنون اتاق اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت جواز کسب الکترونیک صادر می کنند که مانند کارت بانکی است و شناسه پروانه کسب و عکس فرد در آن درج شده، اما تا قبل از صدور این کارت، اتحادیه ها یک کارت جیبی در اختیار افراد قرار می دهند و شهروندان می توانند در هنگام دعوت از این افراد به منزل، با مشاهده کارت آنها اطمینان حاصل کنند.
منبع: گل چرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب