فضای رقابتی در توسعه خدمات آزمایشگاهی
همیشه رقابت را پایه توسعه كارهای اقتصادی می دانند. مگر رقابت چیزی جز كوشش برای اول بودن است؟ اول بودن هم معنایی جز ارائه بیشترین و بهترین توان فردی و اجتماعی ندارد. این نگاه ویژه به اعضای شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی هم رسیده است.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، تلاش ها برای توسعه خدمات آزمایشگاهی از سال ۹۳ با شکل گیری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شروع شد. کاری که امروز به عضویت ۷۲۰ مرکز آزمایشگاهی در این شبکه منجر گردیده است. اعضایی که برای ارائه خدمات بیشتر با هم رقابت می کنند.
رضا اسدی فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این مساله می گوید: یکی از برنامه های جدی شبکه افزایش توانمندی علمی مراکز عضو است. کاری که ذیل برناهای متنوعی انجام می شود. اجرای طرح ارزیابی سالانه این مراکز یکی از این برنامه ها است.
بگفته او، کاری کرده ایم که این رقابت ها از نوع سالم، پویا و سازنده باشد. همه اعضا تلاش می کنند برای کسب امتیاز در طرح های ارزیابی، کیفیت اقدامات، محصولات و خدماتشان را بالا برند.
به نقل از معاونت علمی و فناوری، اسدی فرد ادامه می دهد: هر صنعتی که به رقابت روی آورد برنده می شود. رقابتی سالم میان همه فعالان و بازیگران. اگر این رقابت ها نباشد نمی توان انتظار مجموعه ای پویا و سرزنده داشت. باید همه ذینفعان هر صنعت در رقابتی سازنده برای توسعه خدمات ارائه شده با هم مسابقه دهند. منافع این کار برای جامعه و خود صنعت است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همین طور می گوید: اعضای شبکه از بخش خصوصی و دولتی هستند این مساله مزیت های زیادی دارد. مثلا رقابت میان این دو بخش در نهایت، افزایش کیفیت خدمات ارائه شده را به دنبال دارد. موضوعی که هدف اصلی زیست بوم فناوری و نوآوری است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب