رئیس خانه اقتصاد ایران و تركیه:
كامیون های ایرانی همچنان اجازه ورود به تركیه را ندارند
به گزارش گل چرم رئیس خانه اقتصاد ایران و تركیه با اشاره به صحبت هایی كه از گشایش باردیگر مرزهای زمینی مشترك با تركیه به وجود آمده اما همچنان كامیون های ایرانی اجازه ورود به خاك این كشور را ندارند.
جلال ابراهیمی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: بعد از انجام مذاکرات مشترک میان دو کشور قرار شده تسهیلاتی برای گشایش مرزها و تردد کامیون ها به وجود آید اما آنچه که در ایام گذشته رخ داده تنها برای کالاهای ترک بوده و کامیون های ایرانی کماکان اجازه ورود به ترکیه را ندارند.
وی با بیان این که کامیون های ترک که در کشورهای آسیای میانه، گرجستان یا منطقه نخجوان قرار داشته اند امکان عبور از مرز ایران را به مقصد کشورشان پیدا کرده اند، اظهار داشت: در ایام گذشته در مرز بازرگان جز این کامیون های ترک عملا خودرو های ایرانی اجازه عبور از مرز را پیدا نکردند.
رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه سیاست قرنطینه خودرو های ورودی به ترکیه را یکی از عوامل این اتفاق دانست و اظهار داشت: با عنایت به این که ترکیه رانندگانی که به این کشور وارد می شوند را برای روزهای طولانی قرنطینه می کند ازاین رو شرایط برای رانندگان ایرانی دشوار است و آنها نمی توانند تمام این روزها را صبر کنند.
ابراهیمی افزود: در کنار فشاری که به صاحبان ناوگان و رانندگان ایرانی تحت تأثیر این محدودیت ها وارد می شود از دست رفتن بازار کالاهای ایرانی هم می تواند اتفاق بلندمدت این فرایند باشد، چونکه خیلی از محصولات صادراتی ما کشاورزی یا خوراکی هستند و ازاین رو نمی توان توقع داشت که به شکل طولانی مدت در مرز باقی بمانند و ازاین رو بازار ما با خطر مواجه می شود.
رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه با اشاره به ضرورت انجام مذاکره با دولت ترکیه برای عبور از این شرایط بیان نمود: وقتی این کشور برخی محدودیت ها را در ارتباط مشترک با کشورهای اروپایی برداشته ما هم می توانیم این توقع را داشته باشیم که ایران هم بتواند تجارت خویش را با عمل به پروتکل های بهداشتی ادامه دهد.
به گزارش گل چرم به نقل از ایسنا، از روزهای ابتدایی اسفندماه و با تایید ورود کرونا به ایران تعداد زیادی از مرزهای زمینی مشترک بسته شده و تحت تأثیر این اتفاق میزان تجارت بین المللی و منطقه ای هم کاهش یافته است.
برپایه آمارهای سال ۱۳۹۸ ترکیه با رشد بیشتر از ۱۰۰ درصدی در صادرات و واردات خویش را بعنوان یکی از اصلی ترین شرکای تجاری ایران مطرح کرده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب