قیمت سیب زمینی ۵۵ و نه دهم درصد در بهمن افزایش پیدا کرد
به گزارش گل چرم، بنا بر اعلام مرکز آمار ایران، در بهمن ۱۴۰۳ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با سیب زمینی با ۵۵.۹ درصد، لوبیا چیتی با ۲۸.۱ درصد و بادمجان با ۲۶.۲ درصد است.
به گزارش گل چرم به نقل از مهر، متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در ارتباط با بهمن ماه سال ۱۴۰۳ از جانب مرکز آمار ایران منتشر گردید که به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج ایرانی با ۱۳.۵ درصد، ماکارونی با ۵.۷ درصد و برنج خارجی با ۵.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با ماهی قزل آلا با ۳.۹ درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با کره پاستوریزه با ۸.۶ درصد، روغن نباتی جامد با ۸.۴ درصد و روغن مایع با ۶.۶ درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با خربزه با ۲۴.۱ درصد، هندوانه با ۱۹.۳ درصد و انار با ۱۳.۵ درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با سیب زمینی با ۵۵.۹ درصد، لوبیا چیتی با ۲۸.۱ درصد، بادمجان با ۲۶.۲ درصد، نخود با ۱۶.۸ درصد و لپه با ۱۶.۳ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با چای خارجی بسته ای با ۹.۴ درصد، نوشابه گازدار با ۹.۲ درصد و رب گوجه فرنگی با ۴.۶ درصد است.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست رجوع کنید.
منبع: golcharm.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب