امسال ۲۹ هزار میلیاردریال برای توسعه گلخانه ها هزینه شد

امسال ۲۹ هزار میلیاردریال برای توسعه گلخانه ها هزینه شد

گل چرم: بیش از 29 هزار میلیاردریال تسهیلات از ابتدا سال جاری تا 25 بهمن برای راه اندازی و توسعه تاسیسات کشت گلخانه ای از طرف بانک کشاورزی به متقاضیان پرداخت گردید.



به گزارش گل چرم به نقل از مهر، امسال تا حالا در مجموع بالاتر از ۵ هزار فقره تسهیلات برای راه اندازی کشت های گلخانه ای به متقاضیان پرداخت شده که اقدام مؤثری در راستای راندمان زمین و حفظ منابع پایه، اصلاح الگوی مصرف آب و ماندگاری آب مجازی و نیز ادامه تولید در وضعیت نامساعد اقلیمی بوده است.
بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی با پشتیبانی از تکنولوژی های جدید و روش های دانش بنیان در کشت های گلخانه ای، اهتمام در بهینه سازی مصرف برق و کاهش وابستگی به حامل های انرژی داشته و کوشیده است در راه رونق تولید، موفقیت در بازار رقابتی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی گام بردارد.
توسعه کشت های گلخانه ای خصوصاً در مناطقی که با چالش های اقلیمی و کمبود منابع مواجهند، به کاهش روند مهاجرت به شهرها و همین طور اشتغالزایی کمک خواهدنمود.



منبع:

1403/12/02
10:44:25
5.0 / 5
85
تگهای خبر: بازار , تولید , كشاورزی , گلخانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
گل چرم